One-stop-shop inzake brandbeveiliging!

Brandbeveiliging van A tot Z.

Brandbeveiliging Ardor is een snel groeiend bedrijf dat sinds 2005 gestart is met de verkoop en het onderhoud van blusmiddelen. Sinds 2010 leveren, herstellen en plaatsen wij ook brandmeldcentrales, sprinklersystemen, noodverlichting… Kortom, wij kunnen instaan voor brandbeveiliging van A tot Z. 

Ook voor deskundig advies omtrent signalisatie, evacuatieplannen en opleidingen voor het gebruik van blusmiddelen kan je bij Ardor terecht.

Wat betekenen wij concreet voor jouw bedrijf?

  • Inventariseren van de benodigde noodvoorzieningen (op basis van het lastenboek) 
  • Brandweeradvies en/of plannen maken 
  • Een gedetailleerde prijs maken voor de aankoop van brandblusuitrusting en andere gerelateerde producten. 
  • Een snelle levering en plaatsing van de brandblusuitrusting, van de pictogrammen en dit volgens de geldende normen en de code van goede praktijk. 
  • Als je dat wenst, komen wij ter plaatse om in overleg een offerte op te stellen zodat jouw brandblusuitrusting volledig in regel is.

“Wij verzorgen het totale pakket van de brandblusuitrusting en noodvoorzieningen. Voor onze prijs/kwaliteit verhouding en onze uitstekende service hebben al meer dan 10000 klanten gekozen.”

Certificaten

Als bedrijf voldoen wij aan de geldende NBN-normen. Daarenboven behaalden wij een ISO 9001 certificaat (kwaliteitszorgsysteem) en is VCA*** gecertificeerd. We werken conform deze internationale norm. Al onze toestellen zijn BENOR- en CE-gecertificeerd.

Indien gewenst kunnen deze certificaten steeds bij ons opgevraagd worden.

Contacteer ons voor meer informatie over onze producten en diensten.